fbpx

Je bent een bewuste professionele vrouw en je droomt ervan om verder te gaan in je carrière, maar je worstelt met angst of met paniekaanvallen, en het wordt erger. Angst heeft een lelijk gezicht, maar wat ik wil dat je weet, dat daar precies de deur is naar Soul Truth, Soul Alignment, en als je eenmaal Soul Expression begint, zul je de magische betekenis vinden die je zoekt.

Angst kan ervoor zorgen dat u tijdens een vergadering in het zweet uitbreekt of u op het toilet houdt terwijl iedereen wacht, u te ziek maakt om het huis uit te gaan, een auto bestuurt, een vliegtuig neemt voor uw sollicitatiegesprek. Of je weet zeker dat je gaat overgeven voor de camera.

Uw familie, uw werknemers en collega’s zijn allemaal van u afhankelijk en u wilt voor hen opkomen… maar hoe? Je denkt dat angst een deel van je karakter is.
Succes zonder angst is anders

Je hebt het geprobeerd: zelfhulpboeken, seminars, lichaamsbeweging, veranderingen in het dieet, meditatie, counseling, therapie of zelfs medicijnen op recept, alleen om jezelf op exact dezelfde plek te vinden … misschien nog erger. Dat komt omdat geen van die dingen op de lange termijn werken. Het zijn slechts afleidingen.

Zonder dat je lichamelijke systeem van opwinding naar vertrouwen gaat, zonder te leren hoe je alles kunt loslaten wat je gevangen houdt in deze staat, blijft de oorzaak van de angst en de strijd die ermee gepaard gaat, hangen en je ervan weerhouden vooruit te komen. Door tijdens de reis dag in dag uit te beleven is er een overvloed aan echte ondersteuning voor je terwijl het vergroten van je vermogen om jezelf live te helen zal gaan veranderen.

 

Laten we dit samen doen

Mijn cliënten zijn in staat om binnen 8 weken alle worstelingen die verband houden met paniek en angst te elimineren. dat doen ze onder andere door 7 dagen per week mijn persoonlijke betrokkenheid te ervaren. Het maakt niet uit hoeveel decennia je hebt geleden, hoeveel labels je hebt gekregen of hoe vaak je hebt gedacht of verteld dat je het altijd zult moeten verdragen, je kunt succes bereiken zonder angst. Dit is een uniek bewezen traject en mijn cliënten krijgen een ongelooflijk leven zonder aan angst te lijden